Alla inlägg den 8 september 2008

Av J B - 8 september 2008 19:37

Tog bort blöjan idag och hon har kissat på pottan 2 gånger o inte kissat på sig under 2 timmar, så jag är stolt över henne. Så hon var så lycklig att inte ha nån blöja på sig. Hon skulle även ha kvällsmål då Oliwer fick sitt. Så hon fick en halv flaska välling extra, men hon har inte druckit mycke alls av den. Så får se hur denna natt blir nu, hoppas att han klarar sig o sover. Älsklingen åkte precis på träning och jag ska lägga mig i soffan o kika på tv. Har sån himla värk i ryggen så jag tror jag håller på att bli tokig!! Sen trodde jag att jag skulle ha mer träningsvärk idag än vad jag har, lite i armarna och magen.


Godnatt!

Av J B - 8 september 2008 14:49

Jag blir så less på detta väder, fan de behöver ju inte regna varje dag. Less.

Iallafall så jobbade jag idag mellan 6:45-13. Istället för att cykla runt idag så gick jag, mycke skönare, men jobbigt då regnar hela tiden.  Hämtade barnen vid 14, var en suur kille som inte alls ville hem så de var mycke skrik o bråk där. Nu sitter de och äter frukt o kikar lite på barnkanalen. Vi ska snart pyssla lite här hemma med leksakerna.


Oliwer har sagt nu 2 kvällar efter jag gjort välling till han att han inte längre vill ha, så från o med ikväll ska vi testa ta bort vällingen så han får äta kvällsmål istället. Får se hur detta funkar? Kanske han kissar mindre om nätterna med så natt blöjan kan tas bort så småingom, nu är de ingen idé, för då kommer jag få byta sängkläder hela tiden. Håller tummarna.

Melanie har även visat hon att hon ska minsann inte ha någon blöja, då inte brorsan har det. Så ska väl börjas i tid, har tänkt att börja ta bort blöjan i omgångar får se hur detta går ..


Uuh, är trött redan nu, vart vaken sen 05:20 imorse så, så ikväll blir jag ensam o kommer garanterat sova när älsklingen kommer hem från sin första hockey träning som börjar igen ikväll.



Ovido - Quiz & Flashcards