Alla inlägg den 7 september 2008

Av J B - 7 september 2008 15:33

Åkte iväg efter att barnen ätit lunch o fått lägga sig för vila. När jag kom dit sen så öppnade dem 13 och då orkade jag inte åka fram o tillbaks hem, var där strax vid 12:15 så tog mig en promenad på 30minuter i duggregnet. Sen vart de en timmes träning och slutligen solning efter det. Hem o stoppa i mig mat i magen. Så nu ska de börjas med att städa, o bädda rent i sängarna. Jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorrn, då jag inte vart o tränat sen i våras. Har inte riktigt haft tid till det, har ju iallafall cyklat o gått massor i sommar. Skönt iallafall att vart o tränat.



Av J B - 7 september 2008 08:26

Gud vad veckorna går fort, jag hinner inte med.

Igår kväll så låg vi o kikade på film och myste bara. La Melanie i sin stora säng igen, då jag plockade ihop allt i deras rum, de blir ju kaos på en gång då de river ur allt. Natten har gått galant och hon vaknade nu vid 08, hoppas verkligen att de funkar denna gång.

Idag mår jag inte så värst bra, huvudvärken är ju ännu kvar men har legat o vridit mig i natt, fått så ont i ryggen. Men jag ska försöka mig på att åka och träna idag tror jag. Måste komma igång nu igen känner jag.

Nej nu är de dags för frukost.

Ovido - Quiz & Flashcards