Alla inlägg den 9 september 2008

Av J B - 9 september 2008 17:39

Känner mig orkeslös, har inte ens ätit någon middag ännu, ingen matlust o är trött,ont i kroppen/ryggen.

Barnen har nyligen ätit middag o när jag plocka undan så hann jag inte riktigt med fröken, skulle ju vart på toa direkt efter maten. Så hon satt sig snällt på huk i vardagsrummet o påbörjade sin bajsning. Sen kissade hon en gång på golvet medans jag var iväg o handla, vart 3 timmar utan blöja idag iallafall o klart man inte kan vara proffs från start, de kommer ju hända olyckor .. men hon är duktig iallafall. Inte ens Oliwer ville i denna ålder sitta på pottan.


Vill sova nu tack!

Av J B - 9 september 2008 14:49

Natten gick super, Oliwer har inte gnällt en enda gång, sovit kanon bra o var inte alls lika blöt i blöjan imorse som han brukar vara. Han är inställd på kvällsmål istället för välling, men imorse ville han då ha o de får han bestämma själv, de är smart att ge han de när vi är uppe så tidigt, för då äter de endå frukost på dagis. Melanie däremot har vart väldigt gnällig inatt, vaknade imorse o var snorig, men hon fick gå till dagis iallafall, eftersom hon inte hade någon feber o alla barn är ju endå snoriga nu höst tid.


Dagen på jobbet har jag inte mer att skriva om än KAOS! Vi hann inte med lunchen idag, så var bara in vid lunch o sen ut igen, skulle ha slutat vid 13, men jag åt min lunch kvar på jobbet när klockan var 13:30, kan lova att min mage skrek efter mat eftersom inte ätit sen 6 imorse. Så denna dag har jag inte gillat, stressat som en tok. Trött o slut i ryggen.


Oliwer har även inte haft någon blöja på sig dessa 2 dagar på dagis då han sovit, så jag är riktigt stolt över han. Stolt över båda mina barn såklart som är så duktiga. Han börjar bli stora killen nu..

Melanie började morgonen med att gå på pottan, och nu när vi kom hem vid 14:30 så åkte blöjan av o hon gick på pottan. De är lika bra att köra på nu när hon själv vill vara utan. Får se hur denna dagen går, tänkte hon skulle få vara utan tills läggdags.


Saknar min älskling, kärleken till dig är enorm! Du & Jag!

Ovido - Quiz & Flashcards