Alla inlägg den 21 september 2008

Av J B - 21 september 2008 18:59

Då var denna dag snart slut, jag lyckades iaf somna om efter att legat o myst lite, sen var de bara att gå upp o få nåt i magen och åka ut till mamma för att hämta hem Oliwer. På vägen hem i bilen så satt vi o prata om monster jam o när de kommer till sthlm igen, han vill väldigt gärna gå i år igen. Sen när de kom på tal om sthlm så säger han, jag tycker inte om min gamla pappa som bor i sthlm, han är inge snäll o bara bråkar. Jag vill inte vara hos honom, jag tycker om Niklas, han är min pappa. Detta är inte första gången han har sagt så till mig o även till andra. Tur att han har Niklas i sitt liv, för han är verkligen som en riktig pappa ska vara. Båda mina fisar gillar/ (älskar som Oliwer säger ) Niklas så mycke o de syns verkligen på dem. Ni 3 är dem bästa i mitt liv, aldrig någonsin jag skulle vilja vara utan er! <3


Oliwer har vart väldigt trött sen vi kom hem, vart full rulle hos mormor o morfar o han hade vaknat redan vid 06 imorse o sen vart ute flera timmar då jag kom o hämta han. Vi bestämde oss för att äta fet mat idag, fick ju bara lov att ha de när man är bakis, Oliwer åt lite grann, höll på att somna mitt i pizzan. Så vi tog med oss den hem. När vi kom hem igen så var vi ute o spelade fotboll, allt för att hålla han vaken.

När min minsta fis sen kom hem, så vart hon så glad att hon började gråta när hon kom in, precis som hon gjorde då vi kom hem från Tunisien. Sen var de full rulle på dem. Nyduschade o precis lagt sig, så de orkar upp imorrn, dagis o jobb som gäller.


Ska ta o lägga mig i soffan nu o glo på tv. Hatar att vara bakis.

Av J B - 21 september 2008 08:57

Hade en kanon kul kväll igår, riktigt god mat o trevligt sällskap. Vart en aningen liite för mycke att dricka, så mådde lite dåligt där ett tag innan vi drog på Blue Moon. Vi vart några stycken ut på krogen iaf och jag hade verkligen skoj igår, vart jag och 5 tjejer till som dansade loss.


Idag mår jag inte allt för bra, huvudvärk till max och mår illa. Sova kan jag inte heller göra, vaknade skit tidigt imorse, sen legat o vridit och vänt mig. Kan aldrig sova dagen efter.


Längtar efter mina fisar gör jag, snart får jag träffa dem!

Ovido - Quiz & Flashcards