Alla inlägg under augusti 2008

Av J B - 15 augusti 2008 10:26

Sovmorgon idag, Oliwer vaknade först till vid 06 och Melanie strax efter 7:30. Då fick hon sin välling, så hon somnade om. Vaknade gjorde jag då båda låg o ropa på sina rum när klockan var 9:45. Riktigt skönt. Så nu har vi nyss ätit frukost, ska alldeles strax klä på oss och gå ut o leka. Får passa på nu när vädret är helt ok. Sen jobbar jag kvällen idag igen, börjar dock 16 idag, så älsklingen ska komma hem lite tidigare men vi möts bara i dörren för att sen ses när jag slutar. Gillar inte sånna här dagar, men de blir så ibland.



Av J B - 14 augusti 2008 15:13

Tänk att ett samtal kan göra en så himla förbannad!

DU IRRITERAR MIG!

Av J B - 14 augusti 2008 09:20

Somnade väl som vanligt på soffan igår till filmen, tror inte de är många filmer som vi sett som jag sett hela? haha .. men men .. that´s life.

Sovit sjukt dåligt i natt då Oliwer har hållt på att gnälla , 4 gånger har jag vart in till han. Så jag känner mig aningen sliten. Vi har nyss ätit frukost, så nu får vi se vad vi ska göra? De regnar ute ;( Iallafall ska jag jobba kvällen, börjar 17, mamma kommer hit strax efter 17 med då älsklingen har träning.



Av J B - 13 augusti 2008 20:37

Vart lite ändring på schemat med jobb idag, men barnen fick gå sina timmar på dagis iallafall, så jag gick hem efter lämnat dem, åt lite frukost o låg o kika på tv. Tänkte åka o träna imorse när gymmet öppnade vid 8, men då började de ju såklart att regna massor o hade ingen som helst lust till att cykla i det. Så jag somnade på soffan, vaknade gjorde jag av att älsklingen skickade mess vid 10 och tur var väl det. Hoppas på att kunna sova nu ikväll bara. Roade mig med att ligga på soffan o kika på tv, spelat Wii och inte gjort så mycke mera. Vart väldigt slö idag. Hämtade barnen vid 14 och då gick vi ner till parkleken och var där tills älsklingen slutade vid 16, så han hämtade upp oss och hem o åt middag.

Har även vart ute på en 5km promenad, kom hem o gjorde barnen klara o de fick lägga sig. Precis duschat, ska slänga mig i soffan o mysa med min älskling till en film tror jag.


Godnatt!

Av J B - 13 augusti 2008 11:59

Har inte ett skit jag vill dela med mig av till er!

Av J B - 12 augusti 2008 14:49





C R A P !

Av J B - 11 augusti 2008 20:11

Har just tränat, så man är alldeles varm i kroppen. Vart inte så länge som jag ville, träningsvärken gör sig påmind, men endå jag är nöjd för idag. Så nu sitter jag med en god smootie gjord på hallon/björnbär. Sen är de dags för duschen för min del, ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag orkar med imorrn.


Sakna min älskling!

Av J B - 11 augusti 2008 18:17

Idag har vi inte alls gjort mycke.

Nyss ätit middag o vattenmelon till efterrätt. De är ju sååå gott. Barnen älskar det med. Så nu är de bolibompa på och sen ska de i säng efter 19, då vi ska upp vid 5:30 imorrn.

När barnen har lagt sig , så blir de träna med Wii fit. Älsklingen är iväg på match så.

Ovido - Quiz & Flashcards