Alla inlägg under augusti 2008

Av J B - 23 augusti 2008 19:24

JA!

Hela jävla datan har fuckat sig!!

Ingenting fungerar som de ska.

Tack o lov har vi lyckats bränna ut alla bilder!


Så jag är riktigt jävla suuur!!!!


FUCK OFF!

Av J B - 21 augusti 2008 18:48

Idag har jag haft ett riktigt sug efter sötsaker, helt sjukt vad jag längtar efter godis och gott naturgodis. Så jag måste nog faktiskt ta o åka o handla lite när älsklingen kommer. Känns som att jag faktiskt inte orkar bry mig just nu vad jag äter, när man ska på semester med snart. Så de kommer bli att man unnar sig o äter massa gott. Så de får bli nya tag med allt när vi kommer hem från semestern.



Av J B - 21 augusti 2008 13:28

Var fortfarande trött då barnen vaknade imorse, de känns att jag jobbat många timmar på dessa dagar. Vi gick iallafall upp och åt frukost o sen gjorde oss klara. Mormor & morbror kom hit o hämta oss , så vi åkte ut till bergvik o handlade lite små saker, slutligen handling på Willys. Än är de lite att fixa, men de får göras imorrn.

Väl hemma, så vart de lunch o sen fick barnen lägga sig för vila.

Ska pyssla lite när de ska upp snart igen, mormor köpte massor med pärlor till Melanie, så vi ska göra lite halsband o armband, o Oliwer fick massa bilar. Så de blir mest lek o bus idag.


Jag längtar sååå, inte många dagar kvar nu!

Av J B - 20 augusti 2008 21:52

Fan vad sur jag vart ikväll, fick gå på en kvällsrad som jag aldrig gått på innan o personer jag aldrig träffat, varav en som ingen tycker om. Som är en riktig satmara. 3 jävla besök o får bara skit. massa larm har jag även stressat iväg, nej så ikväll var de värsta kvällen någonsin som jag jobbat på hela sommarn. VÄGRAR att gå till denna kärring igen o de sa jag till henne med, då hon hatar nya personer, så hon skulle allt ringa Carema imorrn o klaga. VARSEGOD!

Efter 12 timmar idag är jag ganska så trött, slut, grinig!!


GODNATT!

Av J B - 20 augusti 2008 15:10

Ja slutade vid 14 idag, hämtade barnen, så nyss fått lite i magen. Barnen kikar på Emil i lönneberga o jag ska snart iväg igen för att jobba 5,5 timme till. Imorrn är jag iallafall ledig o får spendera mera tid med barnen, ska iväg på stan o fixa de sista som ska köpas inför resan o sånt.


Av J B - 19 augusti 2008 21:30

Ja de vart en del bus i soffan med barnen, så inte mycke till att kika på bolibompa inte. Får passa på att busa den lilla tiden man fått med dem dessa dagar. Ska alldeles strax krypa ner i sängen, väntar på min underbaring bara.


Längtar efter att få ligga på stranden o njuta av sol o bad, äta gott o drinka drinkar. Ska bli riktigt nice med all inclusive.


Godnatt folk.

Av J B - 19 augusti 2008 16:55

Ja de vill jag lova, somnade på soffan igår, men la oss strax vid 22, riktigt trött iallafall. Var trött redan innan lunch idag o gått o cyklat massor, sen när klockan var 14 o de var dags för eftermiddagspassen så fick jag åka på en avlastning mellan 14-16, och sitta 2 timmar o kika på OS, gjorde mig inte direkt piggare. *gäspar* Nu är vi äntligen hemma o ska börja med middagen. Ska lägga mig tidigt idag vill jag lova, imorrn ska jag jobba hela 12 timmar.

Av J B - 18 augusti 2008 18:09

Idag är de en vecka kvar tills vi lämnar Karlstad för sthlm.


Sen ångest vill jag lova, barnen har spenderat 10 timmar på dagis idag, de känns skit. Men kan ju inte göra så mycke annat när jag går för en som annars har heltid och har pass till 16 denna vecka. & idag fick jag larm 15:55, var ju lagomt kul. Noot. Stressa som en tok för att hinna och hämta barnen vid 16:30. Var bara hem o fixa middag och nu sitter Melanie i mitt knä o kramar om mig o pussar på mig. Oliwer kikar på bolibompa. De ska i säng om en timme för jobbar samma tid imorrn. Enda fram tills onsdag kommer jag knappt få se mina fisar ;( Onsdag har jag delad tur oxå, med bara 2 timmar mellan från de jag slutar tills jag går på kvällspasset. Men de är bara att bita ihop dessa dagar. Tur de inte är såhär jämt, de skulle jag aldrig stå ut med.

Barnen ska få duscha av sig efter bolibompa med, och jag ska själv ta mig en dusch o sen slappa i soffan tills älsklingen kommer hem från sin match.

Ovido - Quiz & Flashcards