Alla inlägg under oktober 2008

Av J B - 29 oktober 2008 08:59

Natten har vart orolig inatt med men inte lika mycke, men endå jobbigt. Strax före 07 imorse vaknade Melanie när älskling var på väg till jobb, så hon kom in o myste ner sig breve mig, hon sover ännu. Hör att Oliwer håller på att vakna med, dags att inta frukosten snart. Sen göra oss klara o gå ner till dagis i regnet, sen ska jag faktiskt ta mig en tur på gymmet innan jag börjar jobba. Evigheter sen.


Av J B - 28 oktober 2008 15:30

Är nu inne på andra natten med Oliwer, han har vaknat, skrikigt o drömt massor, jag bara inväntar på att han ska bli sjuk nu, han sover alltid dåligt då, sen klagar han att han har ont i munnen, så äter gör han inte heller, de är riktigt dåligt. Så jag kände mig mer än död imorse då jag vart upp till han så många gånger nu dessa nätter, till råga på allt så ringde mobilen redan vid 06 imorse, en som hade glömt att ställa om sin klocka så hon var tidig på morgonen o folk som är sjuka, men skönt att få lite mera tid på sig för att ta sig upp.  Slutade vid 14 o hämtade upp barnen. Nu är vi bara hemma o myser lite.

Jobbar imorrn med, kvällen men ska in 2 timmar tidigare, så 14-21:30 imorrn. Mormor hämtar på dagis o har dem några timmar då älsklingen ska hjälpa sin mamma o flytta.

Av J B - 27 oktober 2008 20:54

Mamma kom hit strax vid 17. Så vi åkte ner på stan, var ut o åt tillsammans, skönt att få komma ut lite på egen hand. Bästa älskling! <3

PB som gäller snart, har just nu bara fastnat på msn o snackar för fullt.

Av J B - 27 oktober 2008 08:10

Idag firar jag o älskling 1 år. Detta år har gått helt otroligt fort, tiden verkligen springer iväg.

Vart ett helt underbart år, fullt med massa kärlek o mycke bra minnen.

JAG ÄLSKAR DIG! <3

Av J B - 27 oktober 2008 08:07

Skulle ha jobbat 13-16 idag o suttit på en avlastning, vilket jag oxå ska.  Men de ringde igår o undra om jag kunde komma in till 9:30 o följa med en till VC, såklart att jag kan göra det. Så nu ska vi snart äta frukost o sen bege oss till dagis/jobb.


Av J B - 26 oktober 2008 14:53

07:15 ropade Melanie mamma imorse, fick hon komma in o mysa ner sig i våran säng, när hon sen lyckades somna om, då stod Oliwer i dörren o var vaken, så när jag reste på mig så vaknade ju såklart Melanie. Så vi gick upp o åt frukost. Tog oss sen en tur ut till bergvik redan vid 10 imorse, köpte present till Isac & Tova. Letade sen efter överdragsbyxor till Oliwer, men fanns inga storlekar alls. Åkte vidare till IKEA och kikade, åt lunch o köpte lite grann, får åka dit någon annan dag o köpa de jag ska ha.

Melanie somnade på IKEA, så hon har sovit middag o vi har nyss väckt henne men lillfisen är trött idag, hon sover på en kudde i soffan. Jag lyckades somna jag med när jag la mig på soffan då vi kom hem. Såå trött är jag. Vi ska snart iväg hem till svärmor o äta middag.

Av J B - 25 oktober 2008 23:23

Har kommit till mina ögon, svider i dem. Så dags för sängen alldeles strax.

Mina fisar somnade i soffan ikväll på varsin sida om mig. Myyys. Darling är på lagfest och Emma har hållt mig lite sällskap en stund, nyligen gått hem igen.

Känner mig lite ensam just nu, så ska krypa ner o sova, försöka iallafall. Tomt i sängen bara.


Av J B - 25 oktober 2008 18:55

Inget jag vill skriva om heller!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards