Alla inlägg under oktober 2008

Av J B - 25 oktober 2008 09:13

Denna helg är efterlängtad, har ju som sagt jobbat 3 helger så denna helg är jag verkligen ledig. Vaknade av barnen vid 8:30, så gick upp och vi har ätit frukost. Ska strax hoppa in i duschen o sen göra oss klara. Ska vara på dop kl.11 Efter dopet ska vi iväg o storhandla, de behövs verkligen. Sen blir de smörgåstårta ute hos familjen då lillebror fyllde år för ett tag sen. ( 13e okt ) Kvällen blir nog bara lugn o hemma mys.


Igår kväll var barnen med svärmor och Torbjörn på hockeyn o kikade på älsklingens match. Så Oliwer hade inte hunnit somna när jag kom hem, så fick allt se han vaken ;)


Ha en trevlig lördag.

Av J B - 24 oktober 2008 15:24

Japp då har jag kört till 14, mamma hämtade upp mig på jobbet. Stannade till o köpte med mig sallad hem, hämtade barnen o sen har mamma hjälpt med massa papper som jag behövde hjälp med. Precis åkt o snart kommer älskling hem, då jag ska iväg o göra kvällen.


Ha en trevlig fredag kväll. Lycka till på matchen älskling.

Av J B - 23 oktober 2008 19:39

Camilla ;) Efter jobbet så åkte vi och åt tårta hos Camilla. Kom hem strax vid 19, var bara att göra barnen klara för sängen.


Dagen idag på jobbet, har inte alls vart skoj.

Vid 9 började jag må skit konstigt, vart alldeles yr, huvudvärk till max och kände mig helt koma i kroppen. Vågade inte ens köra bilen de sista innan lunch. Eftermiddags ärrenden var såå jobbiga, en man kort o 2 som slutade 16, så vi fick ju stressa som tokar. Jag mår fortfarande konstigt, så jag ser inte fram mina delade tur imorrn, slutar 14, hämta barn o sen hem o stoppa nåt i magen för att sen tillbaks till 16. Älskling ska iväg på match på kvällen, så barnen ska med svärmor o Torbjörn o kika på matchen.


Dags för nåt avsnitt prison break, sen sova.

Hoppas på att man mår bättre imorrn.

Av J B - 22 oktober 2008 13:20

Japp idag är jag ledig, vi har spenderat dagen med att plocka lite hemma, rensat ur massa skit. Medans Melanie sov middag så spelade Oliwer spel på datorn och jag hängde tvätt. Nu har hon precis vaknat, så nu ska vi klä på oss o kila ut så vi får lite frisk luft. Ner o handla lite så vi kan göra middag sen ( kyckling med fetaost täcke och hemmagjorda klyftpotatisar. )

Millie kommer sen hit o vi ska passa henne ikväll medans svärmor o Torbjörn skulle på bio.

Av J B - 21 oktober 2008 22:02

Japp denna kväll gick snabbt o smidigt, så de var kanon.

Så nu är jag hemma sen en stund tillbaks, ska ta mig en dusch o sen krypa ner i säng tror jag? Får se vad vi ska hitta på imorrn?

Tack E för att du passade barnen, vi ses på lördag. <3

Av J B - 21 oktober 2008 13:58

Verkligen svinkallt ute när de blåser. Efter vi ätit frukost o gjort oss klara imorse så tog vi bussen in till stan. Mötte upp Emma, hon hade Alwin med sig, så vi var o kika på doppresent till han. Ska ju nämligen på dop på lördag. Så nu är de fixat o klart. Barnen fick äta lunch på donken idag, mc nuggets. Medans jag nöjde mig med morötter. Vi tog sen bussen hem, gick av vid affären o handlade lite o sen gick vi hem. Melanie var inte alls glad då jag sen väckte henne när vi kom hem för hon inte sovit alls länge men de får hon gott o väl skylla sig själv när hon bara skulle bråka o inte alls sova i vagnen från början. Hon har börjat trotsa nåt så fruktansvärt o ger sig på Oliwer, ( ja han är ju duktig på att bråka med henne med, men nu håller dem på nå extremt. ) Myste lite med Alwin på donken o jag kan inte fatta att mina fisar vart så små, man glömmer så lätt. Så lite längtar man ju efter en liten bebis.. gooosiga såå, men de växer ju så fort.

Emma kommer sen hit vid 17 typ o ska låna barnen ett tag då älskling ska på sin träning o jag ska börja jobba 16.


Tänk att de finns människor till allt, men att man är sååå feg att göra upp nåt via ett sms, de är såå lågt. Fattar inte hur en människa tänker?

Du vet vart jag finns om du vill prata av dig!

Av J B - 20 oktober 2008 20:24

Idag har jag jobbat igen, när jag slutade hämtade mamma upp mig o sen hämtade vi barnen på dagis, åkte ner på stan o köpte mig skor, de vart hela 4 stycken par. Så nu har jag då skor som räcker. Barnen har precis lagt sig o älskling åkte på hockey träning, själv ska jag lägga mig i soffan o glo på prison break som älskling ladda hem igår åt mig ;)

Av J B - 19 oktober 2008 19:04

Var filmen vi såg som sagt, den var faktiskt bra.

Då var även denna helg över, detta är ju min 3e helg med jobb, så nästa ska jag vara ledig, då är annat inplanerat på schemat. Veckan som kommer är de 4dagar inplanerat som jag vet just nu då, varav en delad tur.

Nu är de dags för soffan o slappa till tvn. Sov gott!


Ovido - Quiz & Flashcards