Alla inlägg under oktober 2008

Av J B - 8 oktober 2008 20:38

Japp de gick finemang ikväll o rolig jobbkompis, så då går kvällen fort.

Jag fick mig även några dagar för en som ska ha sjukskrivning från o med nästa vecka, men de kommer ju alltid in jobb så jag har att göra! Sen fick jag även en nyckel så jag kan ta mig in i lokalen o slippa vänta på alla andra jämt, eftersom jag jobbar så mycke så tyckte chefen jag skulle ha en nyckel så de tackar jag för ;) Dags för lite mys nu innan sängen kallar, så jag orkar upp imorrn.

Av J B - 8 oktober 2008 15:04

Jag var så trött igår så jag somnade ju såklart på soffan , missade en del av Desperate housewifes, suuurt! :( Men så är det. Trött var jag imorse med men upp tog jag mig iallafall. Slutade vid 14, hämtade barnen så de har nyss fått mellis, ska ta o börja med maten för min del, då jag ska jobba igen vid 17-20, innan dess måste jag hinna posta paketen med. Snart är dem alla slut.

Imorrn har jag bara fram till lunch, ska bli skönt, ska ta cykeln ner på stan då jag slutat, käka lite lunch tänkte jag o sen kika i affärer och in till Anna så hon får rätta till luggen som vart alldeles för lång igår, sen hämta upp barnen då jag är klar, för vill inte komma o störa mitt i lunch/sovning.


Imorse var Oliwer förresten torr i blöjan igen o han blir ju så stolt då han inte gjort nåt på hela natten. <3

Av J B - 7 oktober 2008 17:53

Vart en riktigt bra dag, var ju ledig så efter vi ätit frukost så gjorde vi oss klara för att sen gå ner o posta paket o köpa med lite frukt och yoghurt o sen traskade vi ner på stan, Oliwer gick hela vägen ner, så han var duktig, Vi stannade vi lekparken o busade o fikade. Efter vi vart där ett bra tag, så bäddade jag ner Melanie i vagnen så hon skulle få sova lite, hon somnade så jag o Oliwer var inne o kika i affärerna medans hon sov gott i vagnen. Hittade mig en vinterjacka, så jag köpte den. Skönt att de avklarat till en själv med. Sen mötte vi upp mamma/mormor utanför frisören, så barnen busade i lekparken utanför medans jag klippte mig. Så de var snällt att hon kom o höll koll på dem fast hon är sjuk. Sen fick vi skjuts hem av henne, så vi stannade till o handlade lite. Så har nyligen ätit middag, och nu har jag gett mig på att färga mitt eget hår, vilket jag aldrig gjort själv förr. Så de ska bli kul att se när detta är klart ;) En riktigt bra dag o massor med tid för barnen, så de känns kanon, de ska i säng tidigt ikväll, då vi ska upp tidigt imorrn, har delad tur imorrn.

Av J B - 6 oktober 2008 17:30

Såklart ringde jobbet imorse vid 07, men då orkade jag verkligen inte svara, drog kudden överhuvudet o försökte somna om, men sen vakna Oliwer och de ringde igen efter 10minuter, så jag svarade såklart o jag som inte kan säga nej heller, var bara upp o göra oss klara o sticka iväg till dagis/jobb. Så vart en hel dag igen. Gäspat mig genom dagen, men den har gått bra. Hämtade barnen o sen stressa med alla paketen, nu ska jag varva ner, hitta på någon middag, väldigt sent idag, får se vad barnen är sugna på?

Resten av kvällen ska jag enbart varva ner o mysa i soffan, imorrn ska jag vara LEDIG, bokade klipptid idag så jag ska unna mig det imorrn o hitta på bus med barnen, för att sen köra igång med jobbet igen onsdag-fredag. En dags ledighet efter 8dagar i sträck är väl inte så bra kanske, men de funkar ;) Känns som jag bor på jobbet ibland faktiskt.


Av J B - 5 oktober 2008 18:25

ja minst sagt, så känner jag mig överkörd, trött i kroppen. Jobbat 8,5 timme idag. vart igång nu sen i måndags, imorrn ska jag in extra 2timmar bara då alla ordinarie har möte.

Ingen som helst ork till att skriva ner nåt mera, måste ta tag i o fixa med tradera, såå jobbigt.

;)

Av J B - 4 oktober 2008 22:53

Humör: Väääldigt trött, sängen efter detta.
Gjort: Jobbat 12 timmar idag.
Planer: Gå till säng o sova.

Ser på: Data skärmen.

Lyssnar på: På hockeyn i bakgruden.

Läser: De jag skriver just nu.

Dricker: Vatten.

Äter: Ingenting, läggdags snart.

Bästa: Älskling & fisarna.
Sämsta: Finns inget som är så just nu.
Barn: Ja 2 stycken som sover.
Väder: Kväll, mörkt o kallt.

Av J B - 4 oktober 2008 22:27

Då var mina 12 timmar avklarade o jobbade idag, kom hem vid 21:30. Skog var här och han o älskling skulle ut o dricka lite öl, de är han värd min älskling. Haft barnen hela dagen, får se hur pigg han är imorrn, jag jobbar ju imorrn med fram till 16. Men de fixar älskling galant, han är bäst.

Jag själv har suttit o kollat igenom alla mina auktioner som gått ut på tradera, hela 27stycken, så de finns massor att göra imorrn efter jobbet. Men de vart lite pengar, så de är himla skönt.

Snart dags för sängen, är helt slut. Men haft en kanon kväll, jag som var såå orolig o hade ont i magen för denna rad, då jag fick världens utskällning sista gången jag gick på denna , men damen i fråga var super trevlig idag o jag var så välkommen tillbaks o de var ordning o reda på mig, så jag sög åt mig allt hon sa ikväll ;)



Av J B - 4 oktober 2008 14:51

Ingen lust alls att skriva nåt, jobbat till 14, så nu är jag bara hemma en sväng, äter lite. Dock ingen riktig middag men fruktsallad o rostad smörgås får duga, syndade en bulle på jobbet då de hade köpt massor som vi skulle ta med oss ut ..

Älskling du är så underbar som alltid finns här, du är helt enkelt bäst som tar hand om fisarna! <3

Ovido - Quiz & Flashcards