Alla inlägg under oktober 2008

Av J B - 15 oktober 2008 16:34

Idag är Oliwer 3½år, han är stora killen nu o de sägs på dagis med att han vuxit jätte mycke på den lilla tid han börjat på stora barnens avdelning. Han har verkligen kommit in i gruppen, han trivs kanon.


Morgonen däremot började ju inte alls bra, jag somnade ju såklart IGEN på soffan igår till Desperate housewifes. *skandal* Gick då sen bara o la mig, utan att ställa min klocka, hade helt glömt bort det. Så när jag vaknade imorse av att Oliwer kom in o la sig breve mig så tänkte jag inte alls att kika på klockan, var ju så trött. Flög upp då älsklingens klocka ringde o insåg vad klockan var, 06:40, var upp bara upp, ringa jobbet o säga att jag försovit mig o sen ringa dagis, hann ju inte alls med frukost, 07:15 var jag på jobbet iallafall o cyklat runt hela dagen. Så nog har jag fått motion dessa 3 dagar då jag cyklat på chefens rad ;) Sen vart de SSK möte o jag hjälpte även till med några em ärrenden fast jag skulle slutat 14, när jag väl hämtat barnen så var vi hem o hämtade lite leksaker o var ute en stund o lekte. Nu ska maten fixas o sen ska de badas här innan barnen ska i säng.


Av J B - 14 oktober 2008 18:10

Imorse när vi gick till dagis så var de fullmåne och himlen full med stjärnor.

Så tittar Oliwer upp och säger, mamma, du tog emot Niklas när han trillade ner från himlen o stjärnorna. Jag vart ju riktigt paff vill jag lova, min lilla gofis. <3 Var ju tvungen att fråga min älskling om han sagt något sådant till Oliwer, eftersom jag inte fattade vart han skulle fått de ifrån? Älskar min familj!

Slutade vid 16, hämtade barnen o sen har vi inte alls gjort mycke mera, de har busa som alltid, jag är trött. Vill bara lägga mig ner o sova, men ska försöka att inte somna denna tisdag kväll med mitt i desperate housewifes. Jag ska se på det ikväll.

Av J B - 13 oktober 2008 19:17

Jobb 6:45-16. Har inte hunnit så mycke mera idag, skulle slutat vid 14 egentligen men sjukdom hit o dit hela tiden är det. Så 2 timmar till fick de bli då. Man hinner inte så mycke mera när man slutar vid 16, jag är sjukt trött o huvudvärk har jag med, ska lägga mig i soffan. Lär garanterat somna.

Idag hämtade jag även ut biljetterna till Monster jam åt oss.

Av J B - 12 oktober 2008 18:23

De går så fort, hela denna dag gick i rasande fart fast jag jobbade till 16. Mina älsklingar var ute o lekte då jag kom hem så vi var ute en stund och sen in o gjorde middag, nu har jag slappat här lite, barnen ska snart göras klara o läggas strax efter 19. Jobb vecka som kommer, 6 dagar av 7 som sagt. Inget mera jag vill skriva om faktiskt.

Av J B - 11 oktober 2008 08:03

Barnen somnade i soffan strax vid 20, var lika trötta båda två, när vi sen lagt in barnen så kunde man krypa ner riktigt o ha filten över sig, jag somnade strax efter 20:15, *skäms* Fan hemskt att somna så tidigt, vaknade gjorde jag strax före 00, vilket trevligt sällskap jag är va älskling? Men jag är ju helt slut efter man jobbat, är ju inte van att jobba som jag gör just nu, i somras var de ju inte såhär mycke som de är nu, men ska inte klaga som sagt. Nu kikar båda mina fisar på barnprogram, vi ska snart äta frukost. Älskling får passa på att sova han, då han inte fick någon sovmorgon på hela förra helgen då jag jobbade, så de är han värd. Vet inte alls vi ska göra idag, antar de blir en del pyssel o plock hemma, städa av lite. Om de sen inte regnar så ska vi kika på älsklingens fotbollsmatch.

Ska ni göra idag, alla ni som läser?

Av J B - 10 oktober 2008 18:23

5 imorse vaknade jag av Melanie, så vart vaken sen dess, tog mig en dusch för att försöka piggna till men de gick ju inte alls, jobbat idag iallafall till 16. Hade en skön rad idag, så jag gick runt. Hämtade barnen på dagis o sen hem o åka iväg o handla, nu har vi nyss ätit varma smörgåsar, o kikar på bolibompa, de blir bara soffmys resten av kvällen, jag lär garanterat somna. ;) Ledig imorrn, trodde de skulle vara hela helgen men de hade blivit fel så eftersom jag går för en annan på schema nu så var de på söndag med. Nästa vecka jobbar jag 6 dagar av 7. Denna månad är de inte många lediga dagar inte, men ska inte klaga, jag får ju jobba o får in massa pengar.


Ska kika vidare nu, ska beställa biljetter till monster jam o så ska vi se om vi hittar nåt boende?

Ha en trevlig kväll.

Av J B - 9 oktober 2008 18:42

Hämtade barnen på dagis, o kom på då jag klädde på Melanie, hon tog ju hem sin napp igår från dagis, för hon var nyvaken o ville inte lämna ifrån sig den, så la den hemma, vilket jag inte alls kom o tänka på imorse. Så var ju tvungen att fråga hur de hade gått på vilan utan napp, men de hade inte vart några problem, somnade på en gång. Så de var ju skönt, så då sa jag till dem att då kan de lika gärna låta henne vara utan om de gått så bra, så de skulle testa. Får se om hon kanske släpper den här hemma med, vore ju toppen. Vi hämtade sen fotbollarna, så vi spelade ute tills älsklingen kom hem från jobb, lite lek vart det o sen gick vi in. Vart så sugen på godis o gott idag så köpte ju med mig fika hem som de ätits efter maten. Men var bara tvungen till att ha godis, så har vart iväg o handlat det, får bli en godis dag idag o inget under helgen istället. Barnen ska nu alldeles strax göras klara för sängen så vi orkar upp imorrn. Ledig ihelgen är jag med, så får se vad vi ska hitta på för nåt?

Av J B - 9 oktober 2008 14:37

Idag vart de jobb fram till 11, helt ok. Gick på chefens rad, så de var bara 3 personer, o jag valde att gå istället för att cykla, så vart över en timmes promenad mellan ställerna, kanon skönt.

Tänkte sen gå ner på stan, men de slutade med att jag tog bussen, gick in till frisören o klippte till luggen så nu är jag nöjd. Kikade lite i affärer medans jag väntade in Emma, vi gick o käka på Waynes, urgod pasta sallad. Sen vart de lite shopping, o bara till mig idag, sällan de händer. Tog sen bussen, nu ska jag snart traska ner på dagis o hämta hem mina fisar, får se vad vi ska hitta på för nåt? Tidigt kväll blir de garanterar för både barn o mig själv, då jag vart vaken sen 04:45 imorse.

Har även fått mer tider till veckan som kommer, ska bli kul att se hur många timmar de blir denna månad då den är slut, en hel del kan jag lova att de är just nu.

Ovido - Quiz & Flashcards