Alla inlägg under oktober 2008

Av J B - 3 oktober 2008 19:10

Jobbade idag till 15, sen var de bara o hämta barnen sen hem, älskling kom hem och vi åkte iväg till bergvik för inköp av nya mössor+vantar långkalsonger/strumpbyxor till barnen, handling o sen hem o fixa ordning maten, så vi har nyss ätit potatisgratäng med fläskfile med kantarellsås o sallad, gud så gott o så hungrig jag var som inte ätit sen lunch.

Nu är de myskväll som gäller, eftersom jag jobbar delad tur imorrn. Jag är bara såå sjukt trött då jag inte sover bra om nätterna, känner mig inge vidare men så är de när de är så många dagar i sträck.


Ha en trevlig fredag kväll.

J N O M <3

Av J B - 2 oktober 2008 12:33

Igår kväll vid 22 ringde hemtelefon o tänkte vem fan ringer såhär sent? Var ju jobbet då en precis ringt sig sjuk till torsdag morgon, så jag tog på mig det, så jobbat mellan 6:45-11.30 idag, skön tur med tanke på att jag jobbat hela veckan o ska jobba tills på måndag som jag vet än så länge då.

Sovit dåligt i natt med, då Melanie gnällt, o hon tuggar på napparna, precis sådär när de är dags för tänder, har känt men de känns ingenting i munnen på henne, så jag vet inte vad de är på gång? :/

Hämtade barnen på dagis, så nu ligger Melanie o sover lite middag, Oliwer myser i soffan till barnprogram, får se om han är så trött att han vill somna en stund, annars gör de inget då vi ska upp tidigt imorrn o de ska i säng tidigt.

Iallafall så var den där jävla ungens föräldrar där nere o de är inte speciellt gamla, har aldrig gillat någon av dem o när den här ungen nu såg att jag hämtade Melanie samtidigt som hon gick hem idag, så började hon säga till sin mamma, Melanie är dum, om o om igen, o hennes mamma försökte göra allt för att prata bort henne, precis som att jag inte skulle höra. Jag blir så jävla förbannad på dem där, så jag vill bara spotta på dem. Ska ringa till chefen över hela dagis o allt o prata med henne tänkte jag.

Nu ska jag göra Oliwer sällskap tänkte jag.

Av J B - 1 oktober 2008 20:55

Svärmor kom hit tidigare och lämnade Millie, så barnen har busa järnet med henne, mitt i allt ringer telefonen och en gubbe som ville komma på en gång o kika på Melanies spjälsäng, han tog den på en gång så skönt att bli av med den. Barnen har lagt sig, älskling slappar i soffan med Millie, jag ska med göra dem sällskap o dricka the.


Av J B - 1 oktober 2008 16:55

Herregud kan inte fatta, snart jul ju.

Iallafall så har dagen gått fin fint, men jag var riktigt trött då jag kom till jobbet imorse, men hade en bra rad idag som gick kanon.

Hämtningen på dagis gick kanon med o de är så nöjda med hur bra överflyttningen har gått med Oliwer, så de känns toppen. Fröknarna verkar super trevliga. Nej om man skulle ta o fixa lite middag åt mina älsklingar.

*gäspar*

Av J B - 1 oktober 2008 05:17

Ja då sitter man här o klockan är snart 05:20, NU skulle min klocka ha ringt, men mina barn måste verkligen göra allt för att inte låta mig sova, för de brukar alltid vakna till o hålla på att gnälla vid 04:45 o lika var de idag, SÅ SKOJ! Eller inte. Jag är riktigt trött o tanken på att jobba hela dagen gör mig ännu tröttare då jag inte får sova riktigt på morgonen, då denna kväll kommer jag garanterat somna riktigt tidigt ikväll. Jaja, nu är de som de är, är väl dags att göra sig lite frukost.

Ovido - Quiz & Flashcards