Alla inlägg den 14 april 2008

Av J B - 14 april 2008 17:59

Var ute o busa ett tag, gick sen in då de började regna. Väl så tog jag tempen på Melanie då hon var väldigt varm o vart gnällig, mycke riktigt 39,2.

Så hon får vara hemma med mig imorrn medans Oliwer får vara på dagis, så man hinner fixa allt tills han slutar då de blir besök.

Väntar just nu att maten ska bli klar, hungrig som tusan.

Av J B - 14 april 2008 14:52

Plockat undan idag, vart nere i förrådet o rensa nu när de är tömt, så de finns plats nu. Då man inte längre får ha barnvagn i trappen så den ska ner där. Har möblerat om i v-rum. Dammsugit, ska torka golv snart och fixa toan. Barnens rum ska jag fixa imorrn medans de är på dagis, ingen idé idag då de kommer ligga saker överallt igen och då blir de bara dubbelt göra.

Så fullt upp. Även rensat ur garderoben åt barnen, har massor som ska ut på tradera bara orken finns.

Telefonen ringde precis , så skjuter på de sista idag, tar de imorrn istället. Så får barnen leka lite med Isac och Tova.

Av J B - 14 april 2008 10:04

Är de man får höra på kvällen och nätterna från Melanie, då hon ligger o gnäller aj aj . Så man känner sig som en jojo som får springa upp o ner till henne, vet ju inte alls vart hon har ont, men formodar att de är tänderna? Om hon endå kunde berätta vart hon har ont. Sen att hon är snorig med. Har ju så skit svårt att somna om efter jag vart upp så man är ju hur trött som helst när man vaknar på morgonen. Även imorse vaknade hon o fick komma in o mysa i sängen då jag var så trött då Oliwer endå sov. Vad gjorde hon? Jo somnade om, sover ännu.

Idag är de städa som gäller o plocka här hemma, kommer bli en omgång till imorrn då de säkert kommer riva ut allt idag iallafall :)


Ovido - Quiz & Flashcards