Alla inlägg den 8 april 2008

Av J B - 8 april 2008 21:14

Slappade fram till lunch ca, då ringde älsklingen o sa att svärmor skulle komma förbi ikväll så vi kunde göra nåt själva. Började med bakningen, vilket gick käpp rätt åt helvete, bullarna åkte ner i soporna. Gjorde en sats kakor, som gick fin fint. Hämtade sen barnen på dagis, för att köra igång med en gång till bullar för jag skulle ju ha det, men även dem vart jag inte nöjda med, men de vart 2 påsar iallafall, som får ligga i frysen. Ska banne mig inte bjuda på dessa på tisdag då Oliwer fyller år, får göras om till helgen. Fattar inte varför de vart så fel. Nej usch .. Vart middag o sen kom svärmor och Camilla hit, så jag o älsklingen åkte ut till bergvik efter att skjutsat hem Camilla först. Kikade runt lite där ute, guud så mycke fint jag hittat som jag vill köpa till barnen. GE MIG LÖNING NU! Ser verkligen fram emot denna månads utbelning! :) vart även en fika, så nu känner man sig smällfet ..

Suttit och snacka massa skit sen vi kom hem, blir inte så mycke mera nu . Trött som tusan.


All kärlek till dem bästa, N, O & M!

Av J B - 8 april 2008 09:33

Tills Oliwer blir 3år!


Oliwer började hosta mycket igår kväll, så han fick sig en dos med hostmedicin, han vaknade även inatt o hostade så han fick lite mera då, sen sov han bra resten av natten så tyckte han kunde gå till dagis idag då han inte hade nån feber eller någonting annat o hostan var bättre.

Melanie har även denna natt krånglat, de är så jobbigt att hålla på att gå upp till henne när man inte mår helt hundra själv o innan man somnar om efter man vart upp så känner man sig helt slut när de väl är dags att gå upp på morgonen.

Så idag ska de bli skönt att vara för sig själv några timmar. Vila huvudet. Eftersom huvudvärken ständigt gör ont. Skulle ha tagit kontakt med läkare men är nog rädd för att de är nå farligt? :( Kanske därför jag skjuter på de hela men nu måste jag verkligen det för jag orkar inte gå såhär ..

Iallafall efter jag lämnat barnen på dagis så åkte jag ner o handla grejer till bakning. Om jag ska ge mig på de idag eller imorrn de visar sig. Måste ju baka tills nästa vecka åt Oliwer.


Soffan nästa. / Gone.

Ovido - Quiz & Flashcards