Alla inlägg under maj 2008

Av J B - 14 maj 2008 15:06

Oliwer fastnar för olika ord, för inte allt för länge sen så var de mesta " jag vet inte" när man frågade han, "jag kan inte" fast han både visste o kunde.

Nu har jag märkt att de är "jaha" när man pratar med han o sen kommer bara de där ordet, han är så söt när han säger det. Han frågar väldigt mycket om hur mycke klockan är. De är bra roligt att höra han då han är i full gång med sitt.

Melanie tar efter o försöker säga massa ord, så de kommer ju massa ord som inte blir helt rätt men gud så sött de låter när han väl försöker och de blir på hennes språk, och mycket är nej för henne just nu. Mina älskade fisar! <3

Av J B - 14 maj 2008 10:12

Vi vart kvar hela matchen igår, kom hem strax före 21, var de direkt i säng  med barnen o vi myste ner oss i soffan o kikade på tv o åt paj.

Vart en tung natt, fått vart upp till Melanie några gånger, jag har sovit otroligt dåligt o drömt massor. Var extremt trött imorse när klockan ringde, varenda muskel i kroppen värker sen träningen igår, jag känner mig en gnutta förkyld o liite ont i halsen. Så ingen bra start på dagen, vad gör jag? Jo jag tar mig igenom en 60minuters promenad fast allt värker o tröttheten är extrem. Så nu är man helt slut. Blir att slappa tills hämtning av barnen.

Vill bara krypa ner i soffan o mysa in mig med min älskling, som jag saknar nåt otroligt mycke just nu. Lääängtar så tills han får semester, så vi kan hitta på massa skoj!

ALL KÄRLEK TILL MINA 3 UNDERBARA FISAR! <3

Av J B - 13 maj 2008 17:33

Hämtade hem barnen vid 14, sen vart de mellis och lite bus. Sugen på paj, så vi slängde ihop en rabarberpaj. ( som ska ätas ikväll ) Är så sjukt sugen på massa skit idag så de är helt sjukt, vilket får mig bara att känna mig äcklig. Vill ju ha bort några kilon till o då passar de sig inte att äta godis och annat skit. * muttrar *

Nyss ätit middag iallafall och älsklingen har åkt iväg för sin match ikväll. Vi ska dit och kika en halvlek tänkte jag, då svärmor ringde tidigare o undrade om vi skulle dit. Så kul med sällskap en stund.

Ha en trevlig kväll.

Av J B - 13 maj 2008 11:23

Jag känner mig alldeles matt i kroppen, precis som man ska bli sjuk eller nånting. Känns hel skumt. Hade inte ens lust eller ork till att gå till gymmet idag, så fick bli bilen o sen tränade en timme iallafall. Jag som annars gillar att vara ute o gå. Nyss kommit hem, väntar på att min lunch ska bli klar. Sen blir de lugna gatan. / Dööööd!

Av J B - 12 maj 2008 12:35

Ja jag har en riktig depp dag, vet inte alls varför. Känner bara att allt känns värdelöst idag, suck! Varför ska man känna så för vissa dagar?

Var ut en sväng, så barnen fick springa av sig. Solen skiner men de blåser jävulskt kallt. *Mutter* Vart en timme ute, de fick räcka då båda barnen är väldigt hostiga, fixade lunch o nu sover de middag. Har massor jag ska göra här hemma, städa o plocka o allt. Men jag känner bara BLÄ för allt! :(

Ingen som helst lust till någonting!

Av J B - 11 maj 2008 19:31

Ja helgen har vart bra, hade en trevlig dag & kväll igår. Dock tyckte jag de var föööör mycke folk på Nöjes, så vi var ute där redan 00:30 typ. Gick o käka mat o sen tog en taxi hem. Vaknade väldigt tidigt imorse som alltid dagen efter. Men somnade om efter ett tag, så hade ju ställt klockan, var upp o tog en dusch för att sen åka o äta fyllemat! ;) Vart en pizza, för att åka hem o göra sig klar o åka på dop. Väl på dopet fick man träffa fisen min, väldigt trött var hon då så sitta still var inte alls skoj. Somnade slutligen i bilen på väg till stället vi skulle fika på. Sen åkte vi hemåt och plockade ihop allt från gårdagen, åkte sen ut för att hämta upp Oliwer ute hos mamma. Hemma o fixade middag åt Melanie då Oliwer käkat hos mormor.

Så nu ska de snart i säng, vi ska mysa i soffan till tvn. Är trött. * Gääsp *


Niklas, du är de bästa jag vet! Jag älskar dig! <3

Av J B - 10 maj 2008 15:40

Öppnade första cidern redan före 14, så himla underbart väder ..

Balkongen o sol o cider! Mmm ...

Av J B - 10 maj 2008 09:26

Sovit väldigt liite inatt, hade svårt att somna igår, vart upp till Melanie och sen kunde jag inte somna om på 1½ timme. Suck. Sen vaknade Oliwer redan vid 7 imorse, så sen dess har jag vart vaken. * Gääsp * Kommer garanterat vara jätte trött idag. Om en timme ska vi röra oss ut till mamma, då vi ska lämna av Oliwer. De skulle ut på massa bus o hämta båten deras. Hämtning av Oliwer sker imorgon efter dopet. Melanie ska vi släppa av hos svärmor, sen ska vi till stan o fixa mat o dricka till brorsan. Grillning och alkolhol och krogen ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards