Alla inlägg under september 2008

Av J B - 6 september 2008 14:45

Igår kväll så skjutsade vi ju ner älsklingen på sin uppvärmning, vi åkte hem och sen gjorde vi dumle och dajm muffins, Gud så goda de vart, tack Fia för de receptet. Sen åkte vi bort o kika på älsklingen match, hade med oss saft o popcorn, så de vart lite mys. Svärmor & torbjörn kom även o kika, så de var trevligt med sällskap. Kom hem strax före 21. Då var de bara att göra barnen klara för sängen o sen vart de soffan för våran del.


Vaknade vid 9 imorse av Oliwer som sjöng, så vi gjorde oss frukost och sen åkte vi till familjelek, var evigheter sen jag och Oliwer var på det. Så båda barnen fick följa med denna gång, Melanie var lite för liten sist vi var där innan sommarn men nu var hon redo. De sprang för fulla muggar och busade. När vi sen kom hem så åt vi lite, sen har vi i stort sett bara myst. Melanie sov middag medans vi andra låg i soffan o kika på emil.


De regnar verkligen ute, så himla trist. De är ju tivoli här, men de känns inte så lockande att gå på de då de vräker ner. Hoppas de inte är nå regn imorrn så barnen får åka lite då. Vi ska nog ta oss en tur ut till bergvik o kika lite, resten av dagen/kvällen blir de bara mysa med min älskade familj! <3


Ha en trevlig lördag.

Av J B - 5 september 2008 17:18

var inte så mycke, vi snackade mest. Sen vart de provtagning. Ska lämna ett till prov på måndag morgon. Hoppas verkligen att magen ger sig nu under helgen så jag får jobba nästa vecka. Var tvungen att sjukskriva mig imorrn. Men jag får se de så att jag får en hel helg med mina 3 älsklingar, de var länge sen vi hade en hel helg tillsammans. Eftersom jag jobbat antingen hela helger eller så en dag sådär. Så vi ska mest mysa.

Nyligen ätit middag och sen skjutsa vi älsklingen till sin match, vi ska snart åka dit vi med o kika. Har inge bättre för oss och Oliwer vill väldigt gärna kika på fotbollen.

Av J B - 5 september 2008 09:45

Jag är så sjukt trött hela tiden, så de är helt sjukt. Huvudvärken ska vi inte heller tala om. Nu är vi iallafall uppe sen ett tag tillbaks, ätit frukost o nu busar barnen. Mormor kommer hit strax vid lunch, så jag kan åka iväg till doktorn, efter vilan sen ska barnen klippas. Annars händer de inte så mycke mera idag. Får se om vi ska kika på älsklingens match ikväll, beror på hur vädret är då. De regnar ju av o till hela tiden. Grr.

Av J B - 4 september 2008 17:49

Läkarn har jag fixa till mig idag, ska dit imorrn efter lunch. Ringde sjukvårdsrådgivningen idag och slutligen VC. Min mage mår inge bra alls, verkligen skit jobbigt att må såhär.

Iallafall så gick vi ut efter de vaknat, de började ju såklart regna på väg till lekplatsen o blåste massor, så vi gick förbi BVC, de lekte massor medans vi väntade. Bokade en tid till dem båda, länge sen vi vägde o mätte nu. Handlade lite, sen hämtade älsklingen upp oss. Har nyss ätit middag nu och nu väntar barnen på barnprogram o busar i soffan, älsklingen åkte på träning. Ska väl dö i soffan jag med. Trött!

Av J B - 4 september 2008 13:08

La mig otroligt tidigt igår, men sovit väldigt dåligt pga barnen med gjort det. Vart upp flera gånger till dem. Var väldigt trött imorse och vaknade med en hemsk huvudvärk. Vi har mest slappat idag. Barnen har nyss fått lunch och lagt sig för en stund sen. Tänkte vi skulle ut o få lite luft när de vaknar igen.

Av J B - 3 september 2008 21:11

Till en 2åring? Tips önskas ;) Tacksam för svar.


Idag har vi inte gjort mycke alls, bara njutit av dagen, vart mycke mys med barnen, lekt, läst, slappat, sett på på tv, barnen fick lägga sig strax innan 21, då vi kikat på idol tillsammans. De är väldigt mycke för att vara i famnen, blir mycke pussar o kramar. Riktigt mysigt. Så de har nog saknat en, en hel del medans man vart borta. Oliwer vart lessen på lämningen på dagis imorse då jag skulle gå, vilket inte hänt på jag vet inte när. Melanie skulle inte alls somna i sin säng på vilan idag, stod bara o grät med händerna upp i luften, de slutade med att hon fick somna i min famn. Älskade fisar.


Jag mår inte alls bra, har ju vart dålig sen i fredags nu o trodde väl att de skulle gått över, men magen gör ont o toabesök är de ännu. Spyan ligger i halsen, jag vill verkligen bara spy men de går inte. Huvudvärken som kommit vid middagen gör mig bara less. Blir de inte bättre med magen tills imorrn, får jag väl lov att ringa läkare. Antar de är nå bakterie som jag fått i mig då? Jag vet då inte ?

Nej jag orkar verkligen inte sitta här, ska göra mig klar o sen krypa ner i säng faktiskt.

Godnatt!

Av J B - 3 september 2008 12:55

Japp dagen har gått bra o fort, de ringde från dagis dock vid 9:30 och berättade att barnen fått höstblåsor som går just nu, men eftersom barnen hade kort dag ( kl.12) Så tyckte de att de kunde stanna tills dess, men de blir hemma resten av veckan. Oliwer har fått i munnen så han äter inte mycke alls. Fårs e hur länge dessa sitter i nudå?

Nästa vecka har jag iallafall fått jobb, de finns mycke nu tog 2 dagar till att börja med, ifall blåsorna är kvar ville jag inte sätta upp mig på för mycke.

Barnen vilar just nu, och jag har nyss ätit lite lunch, sitter o funderar på vad vi ska hitta på för middag idag? Vad ska ni äta?

Av J B - 3 september 2008 05:24

Jag vaknade redan före 05, så ingen idé att somna om tyckte jag, hade bara blivit tröttare då klockan väl skulle ringa då.

Kan ju lova att jag inte är nöjd med sifforna på vågen nu när jag vägde mig efter semestern, men nu är de skärpning från o med idag.

Ska göra mig lite frukost, sen väcka barnen. Tur de är kort tur idag, så jag kan hämta dem efter de ätit lunch, så vi kan gå hem o sova lite middag tillsammans.

Ovido - Quiz & Flashcards