Alla inlägg under september 2008

Av J B - 15 september 2008 13:28

Är då avklarad till hälften, slutade nu vid 13, så är hemma en sväng, ska hämta barnen vid 14, så dumt att hämta dem när jag slutade för de är mitt i sovning. Sen har jag ett kort pass ikväll mellan 17-20. Emma kommer hit, älsklingen har träning. Så himla snällt, tack för att du finns o ställer upp såhär. Fick mig även jobb imorrn mellan 12-16:30 och på onsdag 10-16. Får bli ledigt sen nån dag,då de endå blir 10 dagar i sträck, de är inte de att de är jobbigt att jobba för de tycker jag inte, tycker de är super skoj på jobbet med alla roliga o bra arbetskompisar. Pengar behövs alltid, så de är himla skönt, får tacka o ta emot så länge de finns jobb, de som är trist är att man är bara tim anställd, men de funkar.

Av J B - 14 september 2008 17:42

Jobbade ju kvällen igår, vilket gick galant. Hem och myste lite innan de var läggdags igen, natten gick otroligt fort då jag inte vart upp en enda gång inatt. Klockan ringde sen 05:40 imorse. Hela dagen har vart otroligt lugn på jobbet, hade en super lång lunch idag eftersom vi var klara så tidigt. Slutade vid 16, handlade hem lite till middagen som vi nyss ätit, Tacos. Muuums. Nu väntar barnen på att bolibompa ska börja sen ska de duschas för att sen ska de i säng runt 19, jobbar imorrn med, är inne på min 8e dag i sträck nu.


Älskling, du är bäst på alla sätt o vis.


Av J B - 13 september 2008 15:24

När barnen sov middag igen så har jag plockat i deras garderober, o kollat allt som måste köpas nytt till dem. Sen tog vi oss ut till bergvik för att handla lördagsgodis till barnen. När vi var klara där så fick jag mess från min älskling som ville hem, så vi hämtade upp han. Har nu nyss ätit middag o jag gillar inte att äta såhär tidigt, men de finns ju inte mycke att göra åt det. Ska ju börja jobba nu vid 16, nej om man skulle ta o pussa på mina älsklingar innan jag måste kila.


Ha en trevlig lördag kväll.

Av J B - 13 september 2008 08:39

Vi var som sagt iväg på matchen igår o kikade, de vart väääldigt kallt. Men vi stannade hela matchen, även svärmor o Torbjörn kom dit. När vi sen kom hem så vart de sängen för barnen på en gång. Vi la oss o slappa i soffan, somnade gjorde jag, var så sjukt trött.

Nu är vi iallafall vakna, ska alldeles strax göra oss frukost, älsklingen ska iväg på borta match idag så de blir inte så mycke att ses idag då jag har kvälls jobb.

Barnen sitter i soffan o kikar på barnprogram, och Oliwer diskuterar med Melanie, de är roligt att lyssna när de pratar sådär, just nu säger han att han älskar Niklas så mycke o jag älskar Niklas, och Annika. De har han börjat säga nu sista dagarna, han är för söt min fiis.


Jag älskar min familj! <3

Av J B - 12 september 2008 15:30

Vart tar dagarna vägen?

Har nu jobbat sen i måndags o ännu är de inte slut, vart att jag fick kvällen imorrn, söndag dag, sen har jag även måndag, blir nog mera till veckan med, blir ju lite många dagar i sträck men så är det. Tur att jag har världens bästa sambo som finns i våra liv, du är världs bäst älskling som har fisarna. Jag finner inga ord på hur mycket du betyder! Jag älskar dig!


Nu är de bara slappa, tänkte vi skulle iväg o kika på fotbollen ikväll då älsklingen ska spela.

Av J B - 11 september 2008 22:27

De hela slutade med att älsklingen ringde då jag kom till jobb att Melanie somnat vid matbordet o ville inte alls vakna, eftersom hon inte sovit något idag, hon vägrade. Så hon var ju inte på sitt bästa humör då Emma kom. Hon hade somnat för natten redan innan 18:30. Tur vi ska upp tidigt imorrn. Hoppas på en bra natt så man får sova, Emma har precis åkt hem o jag ska krypa ner i säng för att orka med dagen imorrn. Tack för att du var här hos barnen.

Av J B - 11 september 2008 13:28

Är en del på att kommentera, så varför ska jag ens bry mig för att sitta o kommentera inlägg hos er? Har verkligen tröttnat!! Ska hädanefter enbart bara läsa o skita i att kommentera!


Nu är vi iallafall hemma, vart en sväng på ikea, har kollat lite nytt som jag vill ha, så nu ska de mätas lite bara här hemma. Vart en tur på bergvik med för att barnen fick nya mössor. Båda var väldigt trötta då vi åkte hem, så la Melanie men hon traskade upp o satt o lekte på rummet så de får vara vakna idag då, så Emma, du får nog lägga dem tidigt ;) Får se hur länge de orkar ikväll. De ska ju endå i säng tidigt med tanke på att vi ska upp imorrn , jobb igen and i love it.


Längtar så sjukt mycke efter min älskling, fick se han en snabbis iallafall då vi hämtade barnstolarna. DU är absolut de bästa som finns!

Av J B - 11 september 2008 08:52

Ja sovit väldigt oroligt pga Melanie, som gnällt i natt, hon är täppt i näsan, så vart upp flera gånger till henne, jag har så svårt att somna om efter det, så är trött idag.

Ska göra oss klara snart, mamma kommer förbi och hämtar upp oss, vi ska en sväng till bergvik o ev ikea. Får se vad de blir.

Jobbar kvällen med start 16-21:30, så vi möts i dörren idag jag o älsklingen, sen kommer Emma hit o ska passa barnen för älsklingen har både fotboll o hockey träning. Jag kommer garanterar sova när han är klar med sin träning, så vi kommer knappt ses idag och sånna dagar gillar jag inte!! :(


Just ja igår kom tiden för Melanies besök hos ögonläkarn igen o denna gång ska de droppas in droppar så de vidgas o de ska mäta trycket igen, precis som de gjorde när de upptäckte de hela första gången. Får se vad de säger, hon är ju fortfarande svullen o jag tycker att detta borde försvinna snart!?

Ovido - Quiz & Flashcards