Alla inlägg under april 2008

Av J B - 27 april 2008 08:52

* gääsp * Känner mig inte alls pigg. Idag gör sig huvudvärken till känna oxå. Men de är som de är, inge vidare väder heller. Depp humör typ. Hoppas på lite sool imorrn faktiskt.


Idag ska jag iväg på Me and I visning hos en annan än sist, ska bli kul att komma iväg en sväng.

Av J B - 26 april 2008 19:17

Hela dagen gick otroligt fort.

Skjutsade iväg älsklingen till sin match, sen åkte vi hem .. barnen fick sig lunch medans jag åt fruktsallad då jag inte alls var så värst hungrig, mest sugen på frukt så de fick bli min lunch. La Melanie i hopp om att sova en liten stund men de gjorde hon inte. Så vi åkte iväg för att kika på matchen. Där träffade vi även på svärmor, och svärfar ( som sovit över hos oss i natt för den delen ) På vägen hem så slocknade Melanie på en gång då vi satt oss i bilen. Oliwer hann slockna till även han innan vi kom till tivolit. Var inte alls mycke att hänga i julgran, åkte en karusell med barnen, Oliwer ville inte alls åka, så vart till att köpa klubba och sen valde de ballong som leksak. Hade fått pengar från både svärmor och svärfar. Tack himla snällt!

Slutligen åkte vi förbi ute på bergvik för att jag fick lov att byta mina nya jeans till en mindre storlek, då när jag satt på mig jeansen idag så var de alldeles för stora, så prövade nya jeans i båda storlek 26 & 25! Herregud jag fick liksom på mig 25 men de satt inte alls skönt så de fick bli 26or. Hem och göra mat, så nu är man mätt i magen. Barnen busar och resten av kvällen blir hur lugn som helst. Trött! * gääsp *

Av J B - 26 april 2008 10:06

Melanies ord för älskar dig! :) Min lilla fiis. <3


Jag är lite trött idag faktiskt, sen Oliwer slutade med nappen för 6dagar sen så har han börjat vakna otroligt tidigt på morgonen, redan innan 7 och de har han inte gjort förr så de är nackdelen med att han slutat med nappen men de blir väl kanske bättre, dock var de Melanie som vaknade tidigt imorse, så hon fick komma in o lägga sig i våran säng för jag var alldeles för trött för att gå upp 6:30.


Älsklingen har match idag och efter det blir de till att åka bort till tivolit och marknaden o kika, har ju lovat barnen att få åka karusell. Tacos o mys ikväll bara.


Wiiiho, happy! Jag är under 65 nu. -3,5.

Av J B - 25 april 2008 18:26

Dagen har vi spenderat ute hos mamma, lek o bus och solning. Var en del moln idag så de var kallt då solen försvann. Väl hemma förberedde för maten. Första grillningen för i år, muuuuums. Så nu är man mega mätt.

Resten av kvällen blir lugn.

Av J B - 24 april 2008 12:31

Hela kroppen är alldeles mör. Men gud så skönt att få röra på sig. Tog mig en promenad till gymmet, tränade 1h, för att slutligen sola. Tog sen promenad ner på stan för att ta bussen därifrån hem, jag var/är helt slut i benen så jag skulle aldrig orkat gå hem. Vart iallafall 1h promenad och 1h träning! De är jag nöjd med, så nu sitter jag med lunch sen är de duschen som gäller och slappa innan barnen ska hem. Mellis och ut o leka i de underbara vädret!

Av J B - 23 april 2008 19:16

Hämtade då barnen på dagis och hem åt mellis på balkongen för att sen gå ut o leka i de fina vädret. Vart massa bus och Oliwer hittade sig några killar att leka med. Efter 1½ timme gick vi in för att hinna träffa älsklingen lite innan han skulle iväg på match, gjorde sen mat och badning och nu är då barnen i säng. Då Oliwer inte sovit nåt idag så ville han sova tidigt. Jag själv ska snart hoppa in i duschen o sen invänta älsklingen.


Av J B - 23 april 2008 12:42

Var ju iväg till bergvik igår med älsklingen, hittade då en klänning/tunika som jag tyckte var fin men kunde inte bestämma mig igår om jag skulle köpa den. Vilket gjorde att jag åkte ut idag för jag fick bara lov att ha den och köpte även mig nya jeans, ett par som spanat in läänge. Jag fick på mig 27 i storleken, vilket jag inte kan minnas då jag hade sist. Sjuuuukt länge sen. I love it! Sen vart de även lite nya underkläder. Så nu ska jag kika lite tv o sen hämta hem barnen, blir då mellis på balkongen o myssa mys i solen.

Av J B - 23 april 2008 09:42

Nu är verkligen våren här på riktigt, de är så himla underbart väder så de finns inte.

Sovit väldigt dåligt inatt, sen kom då älsklingen o kröp ner och jag var riktigt trött imorse, tror någon mer var de, kommer totaldäcka ikväll efter din match älskling.

Lämnade barnen på dagis och tog mig en promenad på 30min, vart en kort promenad iallafall, huvudsakligen att jag rört på mig. Känner av i hela kroppen idag från all träning och promenad igår. Ska slappa lite till tvn och sen njuta av solen tills barnen ska hämtas.

Ovido - Quiz & Flashcards