Alla inlägg under april 2008

Av J B - 11 april 2008 19:55

Aa när älsklingen åkte till sin träning för ett tag sen poppade vi lite popcorn som jag o barnen smarra, hockeyn som står på tv o de kikar på. De får vara uppe lite längre ikväll då de vart senare sovning mitt på dagen idag. Så kanske vi får lite sovmorgon imorrn ;) Alltid gött. Dock ska älsklingen upp tidigt imorrn då han har match men så är de.


Ha en mysig kväll.

Av J B - 11 april 2008 13:05

Ja äntligen fredag o om några timmar slutar min älskling. Äntligen helg! Massa myys o inge jobb.

Mamma kom hit imorse och hjälpte till med degarna till bullarna, eftersom de vart så misslyckat då jag gjorde de sist. Så nu har vi massa bullar tills tisdag. Barnen har precis ätit lunch o jag har precis lagt dem för att sova lite. Jag ska inta soffan o slappa lite.

Av J B - 10 april 2008 18:43

De är frågan? Melanie har lite feber, strax över 38. Snoret har inte den finaste färgen heller. Gilla läget.

De är klara för sängen, vi ska kika lite hockey innan läggdags.


Älskling, hållar tummarna! <3

Av J B - 10 april 2008 13:03

Kan man säga, idag kom de pengar in på kontot som jag inte hade räknat med från denna person, då jag skjutit den tanken åt sidan från alla tomma lovord gång på gång. Så har vart på stan o shoppat massor med nya kläder till barnen då de håller på att byta storlek båda 2 så de blir ju en hel del som ska köpas in, bra början nu iallfall.

Så har precis kommit hem, sitter i telefonkö till försäkringskassan då de är nåt fel igen!! Sen blir de till att hämta barnen på dagis.

Av J B - 10 april 2008 08:30

Började Melanie säga igår, så akta akta akta! :)

Hela denna natt gick fort med eftersom jag inte vart upp nåt heller.

Melanie är redo för dagis och Oliwer håller på att klä på sig.

Just nu har jag inge mera att skriva.

Av J B - 9 april 2008 17:25

Hela dagen har jag vilat, jag är så trött i kroppen så de är helt sjukt. Jag har ingen ork eller energi till någonting.

Värken har även satt sig i nacken så de gör förbannat ont.

Barnen bråkar o gör allt för att göra mamma tokig, lyssnar vad man säger? Vad är de ?

Jag är såå trött på allting nu så jag vill inte finnas mera!!!

Av J B - 9 april 2008 07:52

Även Melanie började hosta igår kväll en hel del, så fick hålla henne o tvinga i henne hostmedicin, då hon hatar att få flytande medicin, kändes inte alls skoj att tvinga i henne men resten av natten sov hon jätte bra o jag vaknade av älsklingens klocka imorse så inte alls vart upp inatt, vilket har vart kanon skönt. Kikar ut o de är snöblandat regn. :(

Ska äta lite frukost nu.

Av J B - 8 april 2008 21:14

Slappade fram till lunch ca, då ringde älsklingen o sa att svärmor skulle komma förbi ikväll så vi kunde göra nåt själva. Började med bakningen, vilket gick käpp rätt åt helvete, bullarna åkte ner i soporna. Gjorde en sats kakor, som gick fin fint. Hämtade sen barnen på dagis, för att köra igång med en gång till bullar för jag skulle ju ha det, men även dem vart jag inte nöjda med, men de vart 2 påsar iallafall, som får ligga i frysen. Ska banne mig inte bjuda på dessa på tisdag då Oliwer fyller år, får göras om till helgen. Fattar inte varför de vart så fel. Nej usch .. Vart middag o sen kom svärmor och Camilla hit, så jag o älsklingen åkte ut till bergvik efter att skjutsat hem Camilla först. Kikade runt lite där ute, guud så mycke fint jag hittat som jag vill köpa till barnen. GE MIG LÖNING NU! Ser verkligen fram emot denna månads utbelning! :) vart även en fika, så nu känner man sig smällfet ..

Suttit och snacka massa skit sen vi kom hem, blir inte så mycke mera nu . Trött som tusan.


All kärlek till dem bästa, N, O & M!

Ovido - Quiz & Flashcards