Alla inlägg under april 2008

Av J B - 5 april 2008 21:39

Var iväg o kikade på fotbollen. Sviiiinkallt.

Efter de vart de hem till svärmor och käka. Hem kom vi vid 21 då båda somnade i bilen men de var klara för säng då vi gjorde klara dem där o sin välling o allt, Melanie var som en död sill hon vaknade inte alls , Oliwer somnade på en gång när han la sig i säng.

Nu är de film o mys i soffan.

Av J B - 5 april 2008 09:55

Nyligen gått upp, trodde jag vaknat före barnen för en gångs skull typ. Då Melanie inte gjort ett ljud för sig. Då jag sen hörde henne när jag var inne på toa o kommer in till henne, står hon helt överlycklig i sängen helt naken. Hon har alltiså tagit av sig båda pyjamas o blöjan igen och denna gång var sängen dyblöt. Min tookfiia. Oliwer sover ännu. Skönt faktiskt att dem sover så länge när de får, då man inte ska upp på nånting.

Så nu väntar vi på att Oliwer ska vakna så vi kan käka frukost tillsammans. Får se vad vi ska hitta på fram tills vi ska iväg o kika på älsklingens match, efter den blir de att åka till svärmor o äta lite.

Av J B - 4 april 2008 18:12

Var inte alls lika varmt ute som igår, blåste en hel del. :/ Så de vart lite bus i lekparken för att sen gå ner till affären o handla lite till middagen, köpte oss varsin glass. När vi sen skulle hem igen var de rent ut sagt svinkallt ute o blåste massor, solen hade försvunnit. Traska då hem o myste ner oss i soffan varav Melanie somnade på min mage. Sen kikade jag och Oliwer på lite tecknat medans hon sov. Var sen ute o sparkade lite boll innan älsklingen slutade. Åkte då iväg o köpte ny dammsugare. Mamma & "pappa" var sen hit för att ta med all skit som skulle till tippen. Skönt att få bort skiten. De hade även hämtat ut nya fotpallen som äntligen har kommit! ;) Så nu blir de en sen middag, väntar på maten som står i ugnen. Kycklinggratäng med fetaost. Muuuums. Är riktigt hungrig!

Resten av kvällen blir de lugnt, älsklingen ska iväg på träning, själv ska vi glo lite hockey.


Ha en trevlig kväll!

Av J B - 4 april 2008 10:43

Helt underbart att vakna upp till strålande solsken.

Vaknade gjorde jag av Melanie imorse vid 7:30 då fick hon komma in o mysa i sängen hos mig då Oliwer ännu sov, efter några minuter somnade hon om breve mig så självklart passade jag med på att somna om, vaknade 9:30 igen o då sov Oliwer ännu! :O De la sig endå strax efter 19 igår o sov så länge. Så har ätit lite frukost och busat, så vi ska alldeles strax klä på oss o kila ut o busa. Kan ju inte sitta inne när de är så undebart väder.

Längtar efter min underbara älskling nåt så otroligt mycke! Men äntligen helg o få ha han hemma o nära. Bara känslan av att se han ligga breve en när man vaknar. Lovely <3



Av J B - 3 april 2008 20:45

Gud så underbart de var när jag hämtade barnen på dagis, mötte Moa, Isac & Tova på vägen ner så de följde med och väntade utanför dagis, var en överlycklig Oliwer som ville följa med hem utan bråk när han såg dem. Så vi var ute en timme o lekte i de underbara vädret. Verkligen kanon varmt. Var inte alls sån värme imorse så fick lov att ta av de ytterkläderna när de lekte var ju alldeles svettiga. Sen gick vi in då de fick lov att gå hem för Moa skulle iväg o jobba. Fikade mellis ute på balkongen, medans de lekte där så njöt jag i solen ;) Lovely.

Gjorde pizza till mat idag, muums. Direkt efter de vart de badet för barnen och sen höll Oliwer på att somna i soffan vid 19, så var bara att göra klar för sängen, de båda somnade innan 19:30.

Ska återgå till soffan nu.

Godnatt!

Av J B - 3 april 2008 08:18

Sovit hur bra som helst hela natten, hörde barnen 1 minut innan min klocka ringde. Kommer då in till Melanie då hon fått av sig pyjamasen igen, ( hänt några gånger nu ) men oxå blöjan som hon fått av sig. ( hänt en gång tidigare, då jag hittade henne sovandes naken ) tack o lov vara de bara kiss i blöjan o hon hade inte gjort nåt i sängen. Vet inte riktigt vad man ska sätta på henne för pyjamas för att hon inte ska få av sig den ?? Någon som har barn som gör lika ?

Ska ta mig en kortare promenad efter jag lämnat barnen på dagis. Huvudvärken ligger långt bak o trycker o känner att de håller på att bryta ut mera :( SUCK!

Av J B - 2 april 2008 19:59

Vi bakade lite muffins idag men jag tyckte inte alls att de smakade någonting. Men så är det.

Sen har vi mest bara vart, barnen sover o älsklingen tränar.


De kommer mer o mer ord från Melanie, så himla skoj.

Nu ikväll har hon gått runt o sagt Eja. En kompis på dagis till henne :)


äsch, ha en trevlig kväll.


Av J B - 2 april 2008 11:07

Kan verkligen reta gallfeber på en!!

Pengarna jag skulle fått ut nu i slutet på mars som jag ännu inte fått, ringde jag om idag. Du kan förvänta dig i slutet på April!! WHAT!?

Då jag tog VAB på Oliwer i februari när han fick örininflammation x2.

ÄR DE NÅ JÄVLA SKÄMT ? Ska man verkligen behöva få vänta så jävla länge.


Ovido - Quiz & Flashcards