Alla inlägg under april 2008

Av J B - 14 april 2008 17:59

Var ute o busa ett tag, gick sen in då de började regna. Väl så tog jag tempen på Melanie då hon var väldigt varm o vart gnällig, mycke riktigt 39,2.

Så hon får vara hemma med mig imorrn medans Oliwer får vara på dagis, så man hinner fixa allt tills han slutar då de blir besök.

Väntar just nu att maten ska bli klar, hungrig som tusan.

Av J B - 14 april 2008 14:52

Plockat undan idag, vart nere i förrådet o rensa nu när de är tömt, så de finns plats nu. Då man inte längre får ha barnvagn i trappen så den ska ner där. Har möblerat om i v-rum. Dammsugit, ska torka golv snart och fixa toan. Barnens rum ska jag fixa imorrn medans de är på dagis, ingen idé idag då de kommer ligga saker överallt igen och då blir de bara dubbelt göra.

Så fullt upp. Även rensat ur garderoben åt barnen, har massor som ska ut på tradera bara orken finns.

Telefonen ringde precis , så skjuter på de sista idag, tar de imorrn istället. Så får barnen leka lite med Isac och Tova.

Av J B - 14 april 2008 10:04

Är de man får höra på kvällen och nätterna från Melanie, då hon ligger o gnäller aj aj . Så man känner sig som en jojo som får springa upp o ner till henne, vet ju inte alls vart hon har ont, men formodar att de är tänderna? Om hon endå kunde berätta vart hon har ont. Sen att hon är snorig med. Har ju så skit svårt att somna om efter jag vart upp så man är ju hur trött som helst när man vaknar på morgonen. Även imorse vaknade hon o fick komma in o mysa i sängen då jag var så trött då Oliwer endå sov. Vad gjorde hon? Jo somnade om, sover ännu.

Idag är de städa som gäller o plocka här hemma, kommer bli en omgång till imorrn då de säkert kommer riva ut allt idag iallafall :)


Av J B - 13 april 2008 18:53

Valde att ge Oliwer hans cykel idag, inte inslagen eller nåt. Han kommer ju endå få paket på tisdag liksom. Men de skulle bara blivit så knasigt att slå in den, så han fick den idag då vi hade tänkt att gå ut. Ut gick vi när barnen vaknat efter vilan, cykelturen gick inte så bra, ovan med större cykel, så han ville trampa bakåt istället för framåt, men de vart lite grann, de tar väl ett tag innan han lär sig riktigt antar jag.

vart lek i sandlådan, spelade bandy. Slutligen tog vi en promenad ner för att handla lite inför middagen. Har precis gjort barnen klara, så de blir lite mys o lugnt nu innan de ska sova.


Av J B - 13 april 2008 11:32

vaknade av Melanie vid 08 imorse, tog in henne till sängen då vi låg o myste lite, somnade väl om som hon gjort de senaste dagarna. Strax före 10 vaknade jag av Oliwer.

Får se vad dagen har att bjuda på idag?

Av J B - 12 april 2008 16:52

Vi åkte iväg till leklandet och fördrev en timme där, de gillade barnen. Mycke bättre än på lekstunden, så de var kanon. När vi var färdiglekta så åkte vi till Ikea för barnen skulle få i sig lite lunch. Kikade mest igenom bara. Tröttnat på Ikea. I bilen slocknade båda barnen, var ganska väntat. Vart handling o sen åkte vi hem. Så ska alldeles strax påbörja maten, är riktigt hungrig. Sen blir de mys resten av kvällen med att äta lite gott ;)



Av J B - 12 april 2008 09:23

Gud vad tröttsamt! Orka med mera snö, nej tack!

Har sovit otroligt lite timmar inatt, gick och la mig strax efter 00 varav jag hade sovit på soffan innan jag tog mig ork till att lägga mig i sängen. En timme senare så kröp älsklingen ner i säng o väckte mig. Buse! <3 Innan man lyckats somna om så var klockan iallafall 03, gaah fick lite smått panik.

Var sen upp till Melanie vid 06:30. Lyckades inte somna om innan klockan ringde för älsklingen. Sen vaknade Melanie igen. Tog då in henne så vi låg o myste, hon somnade om o när jag precis höll på att göra desamma så vaknade Oliwer, så ja jag är trött idag. Hon sover ännu, så jag o Oliwer väntar på att hon ska vakna så vi kan äta frukost. När sen älskling kommer hem från matchen så ska vi åka till de nya leklandet o se om de har nåt skoj att bjuda på. Resten av dagen vet jag inte alls vad som händer?


Niklas, Oliwer & Melanie är de bästa jag vet! Jag älskar er! <3

Av J B - 12 april 2008 09:14

Utmanad..Jag har blivit utmanad av Malin.

tre namn du går under: Jessica, Mamma, Älskling.
tre saker som skrämmer dej: Döden, att de ska hända nåt med närastående, äckliga djur.
tre saker du har på dej: Mysbyxor, t-shirt, raggsockor.
tre sanningar: Jag är kär, jag har 5 tatueringar, har världens bästa familj.
tre saker jag verkligen vill ha: Fast jobb, hus & mycke pengar.
tre personer jag utmanar: Emelie, Nina & Emma.

Ovido - Quiz & Flashcards